2019 december 11. szerda   Névnapok: Árpád, Szabin
 
 


Compagnon ADSL szolgáltatás ismertető

1. Ajánlatunk 2019. január 28. után beérkezett megrendelésekre érvényes.

2. Megrendeléseket a mindenkori rendelkezésre álló ADSL szolgáltatás-képes központok tápterületeiről fogadunk el. Az akció nem vonatkozik a Kistelepülési ADSL modell keretében meghirdetett, de értékesítésre még át nem adott helyszínek esetében az ott definiált trigger szint elérését célzó, előzetes igényekre.

3. Feltételek:

3.1. Szerződéskor 10.000.- +áfa díj fizetendő , amit a 12 hónapos hűségidőszak letelte után, határozatlan szerződéses formájú szolgáltatás esetén tudunk visszafizetni, illetve a szerződés megszünte után. Amennyiben az ügyfél újra szerződik, kedvezményes havi díjat vonatkozik az előfizetésre. Díjmentes a szolgáltató váltás. Az árak 12 hónapos elkötelezettségre vonatkoznak. Nincs letöltési korlátozás!

3.2. Normál ADSL megrendelés esetén a T-COM vállalja, hogy rendelkezésre álló ADSL szolgáltatás-képes központok tápterületeire vonatkozó megrendeléseket maximum 30 munkanap alatt, Szereld Magad (SZM) ADSL megrendelés esetén maximum 8 munkanap alatt aktiválja azokon a helyeken, ahol szabad kapacitás rendelkezésre áll.

3.3. A T-COM azoknak a mindenkori rendelkezésre álló ADSL szolgáltatás-képes központok tápterületeire vonatkozó ADSL megrendeléseknek az esetében, melyek olyan helyre érkeznek, ahol a megrendelés időpontjában nincsen szabad kapacitás - maximum 60 napos létesítési határidőt vállal.

3.4. Normál ADSL megrendelés esetén a T-COM szerelője az ügyfélnél telepíti a T-COM tulajdonát képező modemet. Szereld Magad (SZM) ADSL megrendelés esetén a T-COM aktiválást követően cégünk futárszolgálattal küldi ki a díjmentesen igényelhető modemet, illetve az ügyfél maga is beszerezhet tetszés szerinti típusengedélyes eszközt.

3.5. Sávszélesség módosítás díja 5000 Ft. Ha 3 hónapon belül volt már ADSL előfizetése, T-COM területen, de lemondta, akkor 18000 Ft egyszeri díjat számlázunk. Sávszélesség módosításra a havidíj kedvezmény nem érvényes. Szolgáltatás hozzáférési cím változtatás 9 000 Ft. Telefonvonal jelleg váltás (egyéniről üzletire) esetén az ADSL havidíj elszámolás automatikusan üzletire módosul, egyszeri díja 10000 Ft. , fordított váltás esetén az eljárás azonos.

Webmail login
 
Partner login
 
Partnerek