2019 január 19. szombat   Névnapok: Gréta, Margaréta, Margit, Márió, Máriusz, Megyer, Sára
 
 
2012. február 10. péntek

Tisztelt Ügyfelünk!


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy februártól új szolgáltatással bővítettük tevékenységünket.
Érezte már úgy, hogy web oldala csak nyűg? Hogy csak pénzt és energiát emészt fel, de nem váltja be a hozzá fűzött reményeket? Szeretné hatékonyabbá tenni honlapját, hogy könnyebben megtalálják a keresőkben? Ha igen, akkor tekintse meg tájékoztatónkat, ahol röviden bemutatjuk, hogyan tudja hatékonyan fejleszteni web felületét.


2011. november 21. hétfő

Napjainkban a nagysebességű, szélessávú internet kapcsolat elengedhetetlen a növekedés és a versenyképesség, a gyors információáramlás érdekében.
Társaságunk egyik tevékenysége a mikrohullámok útján történő szélessávú internet elérhetőség kiépítése.


2011. március 6. vasárnap

Az IMAP (Internet Message Access Protocol) egy alkalmazás rétegbeli protokoll, amely segítségével a leveleinkhez férhetünk hozzá. Mark Crispin fejlesztette ki 1986-ban. A POP3 mellett a legelterjedtebb levél-lekérési Internet szabvány. A legtöbb modern szerver és kliens is támogatja használatát.


2005. november 23. szerda
Cégünk a magyar információ-technológia piac szereplőitől megszokotthoz képest jelentősen eltérő cégfilozófiát képvisel, így fontos számunkra, hogy leendő ügyfeleink ezt ismerjék meg először. Kérjük figyelmesen olvassák el az itt leírtakat, mivel együttműködésünk lehetőségeit ezek az elvek határozzák meg!


2005. november 23. szerda
A NetOffice elsősorban a kis- és középvállalkozások (5-50 fő) internethez kapcsolódó kommunikációs igényeit hivatott kielégíteni.
A NetOffice fejlesztésekor a legfontosabb szempont a könnyű kezelhetőség kialakítása volt. Ennek eredményeképpen a program használata nem csak általános felhasználói szinten, hanem az  adminisztrátori feladatok szempontjából is egyszerű.
A Linux operációs rendszer megbízható, biztonságos szoftveres megoldásaira alapozott programcsomag  igazodik a hazai felhasználási szokásokhoz. Használatát magas színvonalú supportszolgáltatás, illetve beépített súgó is segíti.
NetOffice díjcsomagjaink három szolgáltatási szinten vehetőek igénybe, az adatbázis alapú egyszerű honlaptól kiindulva egy kisvállalkozás, vagy  egy akár 50 fős vállalat teljes elektronikus kommunikációs igényeit kielégítő rendszerig.

Webmail login
 
Partner login
 
Partnerek