2024 április 19. péntek   Névnapok: Emma, Kocsárd
 
 
2019. január 27. vasárnap

Tisztelt Ügyfelünk!

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság PC/7652-19/2018. számú határozatában jóváhagyta, illetve megállapította a Magyar Telekom hozzáférési referencia ajánlatát (MARUO), mely 2019. január 1-jén lépett hatályba.

Ez alapján a héten a cégünk is megkapta az új csomagokról a tájékoztatót ill szerződést, mely alapján 2019. január 1-jétől számított 60 napon belül a Telekom a meglévő csomagjait kivezeti illetve a meglévő végpontjain lecseréli.

Az alábbi területek kikerültek a kötelezettség alól: Debrecen, Gyöngyös, Komló, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Százhalombatta, Székesfehérvár, Szolnok, Tatabánya települések, valamint Budapest 4., 9. és 21. kerülete.

Ezeken a címeken élő szolgáltatásokra 2019 tavaszáig fog egyedi ajánlatot tenni. A köztes időben ezekre a 2018.12.31-én érvényben lévő feltételeket biztosítja.

Fontos változás az előző szolgáltatáshoz képest:

- Összevonták az egyéni és a közületi csomagokat.

- Az ADSL és NDSL 20 M csomag sávszélesség érték a réz hálózaton létesített fizikai hozzáférésen műszakilag adható maximális sebesség értékek korlát nélküli biztosítását jelenti.

- A VDSL és NVDSL 30 M csomag sávszélesség érték az FTTx-xDSL hálózaton létesített fizikai hozzáférésen adható maximális sebesség értékek korlát nélküli biztosítását jelenti.

- Modemet várhatóan 2019.06.30-ig a Telekom biztosít az új VDSL és NVDSL bekötésekhez illetve ott, ahol jelenleg is Telekom tulajdonában lévő modem van az ügyfélnél tájékoztatást küld, hogy milyen összegért adja át a modem tulajdonjogát.  Erről az árról és a 2019.06.30 utáni modem beszerzésről nincs még információnk.

Ennek megfelelően átalakulnak az általunk kínált szolgáltatások jellemzői, és árai is.
Erről bővebben itt tájékozódhat.




Webmail login
 
Partner login
 
Partnerek