2019 január 19. szombat   Névnapok: Gréta, Margaréta, Margit, Márió, Máriusz, Megyer, Sára
 
 
Napjainkban a nagysebességű, szélessávú internet kapcsolat elengedhetetlen a növekedés és a versenyképesség, a gyors információáramlás érdekében.

Társaságunk egyik tevékenysége a mikrohullámok útján történő szélessávú internet elérhetőség kiépítése, és szolgáltatása. Közismert nevén Wifi vagy Wi-Fi. 

A mikrohullám segítségével igénybevett szolgáltatás előnye, hogy azokon a területeken is biztonsággal használható, ahol a már megszokott ADSL hozzáférés vagy egyéb fix ponthoz kötött elérés nem lehetséges, vagy nem elégséges.

A mikrohullámú internet ellentétben az eddig alkalmazott (modem, ADSL, vezetékes internet) kábelen kiépített rendszere helyett, mikrohullámú internet antennák (pont-pont, vagy pont-multipont, szolgáltatástól függően) felhasználásával vezeték nélkül juttatja el és fogadja az adatokat rádiós átvitellel.

A rendszer működéséhez a vételi pont és az adóegység között tiszta rálátásra van szükség. Az antennák egy vagy több jól látható helyen kerülnek felállításra, (egyedi előfizetések esetében pl. házak tetejére helyezzük az egységeket) ezzel az adóállomás kb. 10 km –es körzetén belül megbízható és gyors internet hozzáférést biztosítva.

A szolgáltatással egyszerűen és gyorsan tud kapcsolatot teremteni ügyfeleivel, lehetőséget biztosít távoli munkavégzésre, levelező, VPN szerver üzemeltetésére és minden internet által nyújtott előny kiaknázására kínál megoldást.

 

  • Mikrohullámú frekvencián létesített szélessávú internet kapcsolat, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon, vagy kábel hálózati kapcsolat megléte.
  • A szolgáltatás igénybevételéhez egy antenna telepítése szükséges a végfelhasználói helyszínen, fontos, hogy ennek az antennának tiszta rálátása legyen a bázisállomásra.
  • Mikrohullámú Internet tecnológiával lehetőség van szimmetreikus szolgáltatás igénybevételére is.
  • Az időjárás nem zavarja a szolgáltatást.
  • Az egyes eszközök (ügyfél, bázis), alacsony sugárzást bocsájtanak ki, az egészségre nem ártalmasabb mint a mobil technológia. Egy a fülünkön lévő mobiltelefon teljesítményének 1/10-ed, 1/20-ad a kibocsájtott sugárzás, ráadásul ez a tetőn kívül, irányított antennák által történik.
  • Megfelelő eszköz segítségével egyidejűleg több számítógép is csatlakoztatható így az internetre.
  • Alkalmas internetes telefon, és VOIP szolgáltatásokra.


Érdeklődését szívesen fogadjuk, kollegáink a helyszínen próbaméréssel díjmentesen ellenőrzik a vételi lehetőségeket.

Jelenleg ellátott területek:
Budapest
Pomáz
Szentendre
Fót
Pécel
Monor
Monorierdő
Vecsés
Üllő
Gyál
Szigetszentmiklós
Érd
Tököl
Törökbálint
Budaörs

Kérem vegye figyelembe hogy a lefedettséggel rendelkező települések esetén, a tényleges szolgáltatás, a megfelelő műszaki paraméterek miatt, minden esetben függ a bázispontra való rálátás lehetőségétől.

Webmail login
 
Partner login
 
Partnerek